AUTOJEN JA MUIDEN AJONEUVOJEN MAALAAMINEN

Palvelemme teitä ajoneuvojen maalausasioissa luotettavasti ja ammattitaidolla. Olemme kotimainen yritys, jolla on 4-6 autojen maalaus- ja korjausalan ammattilaista töissä joustavin työajoin. Työntekijöillämme on yli 15 vuoden kokemus alalta.

Maalaamme miltei mitä ajoneuvoja tahansa: henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, mopot, mopoautot, vuokra-autot ja leasing-autot, mönkijät, gölfkärryt, veneet - mikä tarve eteen tuleekaan. Kysy meiltä maalaustarjousta!

Maalauksen hinta riippuu useista eri seikoista. Lue täältä lisää, miten automaalaus hinnoitellaan.

Maalauksen kesto arvioidaan aina paikan päällä ja se riippuu työn laajuudesta. Mikäli korjaustarve on pieni, homma saattaa hoitua jopa päivässä! Mikäli huomaamme korjaustarpeen olevan oletettua suurempi, ilmoitamme siitä asiakkaalle saman tien ja sovimme, miten etenemme. 

Miksi valita WePaint maalaamaan autosi? 
Teemme hyvää ja laadukasta jälkeä kilpailukykyiseen hintaan. Tiedämme mitä teemme ja palvelemme parhaamme mukaan! Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä maalamo, joten vahinkoilmoituksen tehtyäsi hoidamme vahinkoarvion sekä kustannuspuolen suoraan vakuutusyhtiöön - maksat meille vain omavastuun ja me hoidamme loput. 

wepaint_automaalaamo_maalaustarvikkeet

AUTOJEN JA MUIDEN AJONEUVOJEN KOLARIKORJAUS

Mikäli autoon tai muuhun ajoneuvoon tulee lommo, naarmu tai hieman niitä suurempi korjaustarve, autamme nopeasti ja ammattitaidolla!

Korjaamme miltei mitä ajoneuvoja tahansa: henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, mopot, mopoautot, vuokra-autot ja leasing-autot, mönkijät, gölfkärryt, veneet - mikä tarve eteen tuleekaan. Kysy vauriokorjaustarjousta!

Teemme ammattitaidolla ja luotettavasti kolarikorjaukset, vauriokorjaukset, lommot, naarmut, pintaoikaisut, pienet vetotyöt sekä muovikorjaukset. Mikäli korjaustarpeesi on joku toinen, ota yhteyttä niin katsotaan mitä voimme tehdä!

Kolarikorjauksen hinta riippuu monista asioista. Kerromme täällä tarkemmin, miten autokorjausten hinta määrittyy.  

Kolarikorjauksen kesto arvioidaan aina paikan päällä ja se riippuu työn laajuudesta. Mikäli korjaustarve on pieni, homma saattaa hoitua jopa päivässä! Mikäli huomaamme korjaustarpeen olevan oletettua suurempi, ilmoitamme siitä asiakkaalle saman tien ja sovimme, miten etenemme. 

Miksi valita WePaint korjaamaan autosi? 
Teemme hyvää ja laadukasta jälkeä kilpailukykyiseen hintaan. Tiedämme mitä teemme ja palvelemme parhaamme mukaan! Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, joten vahinkoilmoituksen tehtyäsi hoidamme vahinkoarvion sekä kustannuspuolen suoraan vakuutusyhtiöön - maksat meille vain omavastuun ja me hoidamme loput. 

wepaint_kolarikorjaamo_lommoautossa

MITÄ MUITA PALVELUITA
WEPAINT TARJOAA

Lisätöinä vauriokorjausten ja maalaustöiden yhteydessä voimme tehdä ajoneuvoosi myös lasinvaihdot ja teippaukset. Kysy lisätietoja ja tarjousta lisäpalveluista korjaus- tai maalaustarjouksen yhteydessä. 

Teemme tarvittaessa myös pieniä ruostetöitä.

wepaint_automaalaamo_kolarikorjaamo_autoruostetyöt